Renovatie

Renovatie bij De Combi Rotterdam

Renovatie behoort naast verbouw, nieuwbouw en onderhoud tot onze expertises. Bij renoveren wordt er een vernieuwing of verbetering aan een huidige woning of pand toegepast. Bij restauratie spreken we van het herstellen in de vroegere toestand van een gebouw. Of u op zoek bent naar een opknapper van uw winkel of het herstellen van een oud pand, wij helpen u graag verder met het renoveren/restaureren.


Bouwbedrijf De Combi Rotterdam heeft ook op het gebied van renovatie genoeg ervaring. Wilt u iets laten renoveren aan uw woning bijvoorbeeld een keukenrenovatie, aan uw bedrijfspand of misschien wel uw winkel? Bij ons kunt u terecht voor elke renovatie of restauratie. Wij zullen ervoor zorgen dat het gebouw weer aan alle eisen van dit moment voldoet. Om een indruk te krijgen van soorten renovaties die wij voor u kunnen verrichten, geven we een aantal voorbeelden.

  • Renovatie van dak en gevel/kozijnen van uw woning
  • Renovatie van uw bedrijfspand voor de veiligheid van uw medewerkers
  • Renovatie van de chalets op uw recreatiepark voor een betere uitstraling


Renovatie voor een optimaal gebruik

Het renoveren van vastgoed wordt bij bouwbedrijf De Combi Rotterdam gezien als een verbetering van het vastgoed. Gebouwen kunnen op een gegeven moment toe zijn aan een renovatie. Vooral voor het gebruik en de veiligheid is dit erg belangrijk. Daarnaast kan een pand ook verouderd zijn en misschien wel een opfrisbeurt gebruiken. Ook in renoveren hebben wij genoeg ervaring om onszelf een specialist te kunnen noemen. Bij een renovatie kijken wij eerst naar de staat van het gebouw en komen zo tot de juiste oplossingen die passen bij het gebouw en de omgeving. Belangrijk hierbij is het verbeteren van de gebruiks- en genotmogelijkheden. Het centrale doel is ervoor zorgen dat de eindgebruiker weer zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van het vastgoed bijvoorbeeld door erin te wonen of werken.

© Copyright 2015 - De Combi Rotterdam

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline