Onderhoud

Onderhoud bij De Combi Rotterdam

Wij zijn toonaangevend in onderhoudswerkzaamheden en hebben veel ervaring in deze expertise. De Combi Rotterdam is regionaal één van de marktleiders op het gebied van klachten- en mutatieonderhoud. Hieronder valt het dagelijks of periodieke onderhoud van gebouwen voor woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en andere grootschalige vastgoedbeheerders. Hierbij kan het onderhoud gaan om het repareren van een lekkende kraan tot en met dakbedekking of gevelbekleding. Wanneer er technische klachten ontstaan, dienen deze snel en oplossingsgericht te worden behandeld, want wij vinden de tevredenheid van de klant het belangrijkst. Wij willen u als opdrachtgever zoveel mogelijk zorgen ontnemen, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden.


De Combi Rotterdam doet het vastgoedonderhoud er niet zomaar even bij. Wij streven naar een snelle en goede uitvoering, maar de administratieve afhandeling is zeker net zo belangrijk. We hebben een uitgebreide klantenkring binnen dit vakgebied en maken voor groot onderhoud jaarlijks adviesrapporten met kengetallen en de gemiddelde jaarlijkse onderhouds- en beheerkosten.


Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderhoudswerkzaamheden:

  • Mutatieonderhoud
  • Planmatig onderhoud
  • Klachtenonderhoud


Afdelingen Onderhoud gaan nog efficiënter werken

Bouwbedrijf de Combi Rotterdam heeft in samenwerking met Empoly B.V. een grote digitale slag geslagen door 80 Motion Computing F5t tablet-PC's aan te schaffen voor haar medewerkers. De Motion Computing F5t maakt technologie in het werkveld makkelijker dan ooit, de rugged tablet zorgt voor gestroomlijnde processen en verhoogt de productiviteit. Mobiel werken wordt voor de medewerkers van De Combi Rotterdam efficiënter dan ooit.


© Copyright 2015 - De Combi Rotterdam

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline